Website slows

Anything to do with the running of the website. (e.g. Suggestions, bugs, etc)
Message
Author
User avatar
Norman
Donating Member
Donating Member
Posts: 5257
Joined: Sun Mar 25, 2007 1:06 pm
Has thanked: 660 times
Been thanked: 991 times

Re: Website slows

#16 Post by Norman » Sat Jun 27, 2009 12:33 am

I think the problems have been fixed now :)

User avatar
Cruise
Banned
Banned
Posts: 2209
Joined: Tue Feb 27, 2007 9:19 pm
Location: Bay 115, Football Park

Re: Website slows

#17 Post by Cruise » Sat Jun 27, 2009 9:20 am

Shuz wrote:
Cruise wrote:
Shuz wrote:My second computer is out of action also. I am using the brother's computer at the moment to post. My first died of battery/ac power complications, then the other mysteriously passed on because Windows decided to shit itself. I shall be awaiting a third computer momentarily.
How many bloody computers do you need?
Well, we'll soon have 5 computers amongst four people in this house. :D
You sir, have an addiction. Please seek help from a medical professional

Ben
VIP Member
VIP Member
Posts: 6192
Joined: Mon Dec 19, 2005 11:46 am
Location: Adelaide
Has thanked: 202 times
Been thanked: 762 times

Re: Website slows

#18 Post by Ben » Wed Jul 01, 2009 12:10 pm

Hey Howie,

it's taking me about 10 minutes to post..

User avatar
Norman
Donating Member
Donating Member
Posts: 5257
Joined: Sun Mar 25, 2007 1:06 pm
Has thanked: 660 times
Been thanked: 991 times

Re: Website slows

#19 Post by Norman » Wed Jul 01, 2009 12:18 pm

Same here (although it was 3 minutes when I posted last).

User avatar
Howie
VIP Member
VIP Member
Posts: 4763
Joined: Mon Mar 21, 2005 3:55 pm
Location: Adelaide
Has thanked: 70 times
Been thanked: 32 times

Re: Website slows

#20 Post by Howie » Wed Jul 01, 2009 12:22 pm

Yeah, the dc is giving me the shits at the moment. It crashed due to excessive load last night... i'm not sure why they're finding it so difficult to get onto this problem. If the problem persists and they can't get on top if it we're moving servers (yet again).

Edgar
Legendary Member!
Posts: 990
Joined: Tue Jun 27, 2006 10:20 pm
Location: Adelaide
Contact:

Re: Website slows

#21 Post by Edgar » Fri Jul 10, 2009 6:09 pm

It seems to have behave itself pretty well now.

The first time in months that it only took a few seconds to response to a reply.
Visit my website at http://www.edgarchieng.com for more photos of Adelaide and South Australia.

User avatar
Howie
VIP Member
VIP Member
Posts: 4763
Joined: Mon Mar 21, 2005 3:55 pm
Location: Adelaide
Has thanked: 70 times
Been thanked: 32 times

Re: Website slows

#22 Post by Howie » Fri Jul 10, 2009 6:25 pm

We did a kernel upgrade on the server, seems to have solved our problems. :)

Edgar
Legendary Member!
Posts: 990
Joined: Tue Jun 27, 2006 10:20 pm
Location: Adelaide
Contact:

Re: Website slows

#23 Post by Edgar » Fri Jul 10, 2009 9:08 pm

What is a Kernel upgrade if you don't mind me asking :P
Visit my website at http://www.edgarchieng.com for more photos of Adelaide and South Australia.

User avatar
Howie
VIP Member
VIP Member
Posts: 4763
Joined: Mon Mar 21, 2005 3:55 pm
Location: Adelaide
Has thanked: 70 times
Been thanked: 32 times

Re: Website slows

#24 Post by Howie » Fri Jul 10, 2009 9:42 pm

np mate.. i'm not good at explaining things.. but it's the central software that controls all the operations of a computer. Hopefully wiki can provide a better answer than me
http://en.wikipedia.org/wiki/Kernel_(computing)

One of those things in linux that you don't change unless it's broke.. as an upgrade can often break other things.

EBG
Legendary Member!
Posts: 1441
Joined: Fri Jul 12, 2013 10:49 pm
Has thanked: 401 times
Been thanked: 758 times

Re: Website slows

#25 Post by EBG » Thu Nov 13, 2014 8:59 pm

The web site has been running slow all this week and keeps dropping out?? I have tried several different computers.

User avatar
Maximus
Legendary Member!
Posts: 624
Joined: Wed Feb 20, 2008 12:05 pm
Location: The Bush Capital (Canberra)
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Re: Website slows

#26 Post by Maximus » Fri Nov 14, 2014 9:10 am

EBG wrote:The web site has been running slow all this week and keeps dropping out?? I have tried several different computers.
Yeh, for me too. Not a complaint -- just FYI. I need my daily S-A fix!
It's = it is; its = everything else.
You're = you are; your = belongs to.
Than = comparative ("bigger than"); then = next.

User avatar
Howie
VIP Member
VIP Member
Posts: 4763
Joined: Mon Mar 21, 2005 3:55 pm
Location: Adelaide
Has thanked: 70 times
Been thanked: 32 times

Re: Website slows

#27 Post by Howie » Fri Nov 14, 2014 12:04 pm

The hard drives had failed (twice) over the past week. Should be back to normal now.

User avatar
rev
Super Size Scraper Poster!
Posts: 3191
Joined: Sat Nov 11, 2006 12:14 pm
Has thanked: 96 times
Been thanked: 196 times

Re: Website slows

#28 Post by rev » Thu Dec 11, 2014 3:27 pm

Not sure if you're aware of this Howie but from time to time, especially late at night/early hours of the morning, the site is unreachable.
The General SQL error type message comes up.

User avatar
Llessur2002
Legendary Member!
Posts: 1162
Joined: Mon Mar 17, 2014 4:59 pm
Location: West Croydon
Has thanked: 342 times
Been thanked: 497 times

Re: Website slows

#29 Post by Llessur2002 » Tue Oct 25, 2016 4:14 pm

Has anyone else been experiencing random but frequent problems with accessing the forum over the past few weeks? Sometimes it works fine for me and then all of a sudden threads will take ages (sometimes a couple of minutes) to load, or the whole site is unreachable. Seems to be the same for me whether it’s on my work desktop, home laptop or iPad, or via Tapatalk. The problem seems to come and go at random – the site will be working fine then it will be very slow for 10-15 minutes or so and then work fine again like nothing has happened.

Or is it a problem that only affects me but follows me around devices and networks?

User avatar
Nathan
Super Size Scraper Poster!
Posts: 2844
Joined: Tue Feb 03, 2009 1:09 pm
Location: Bowden
Has thanked: 160 times
Been thanked: 463 times
Contact:

Re: Website slows

#30 Post by Nathan » Tue Oct 25, 2016 4:27 pm

Llessur2002 wrote:Has anyone else been experiencing random but frequent problems with accessing the forum over the past few weeks? Sometimes it works fine for me and then all of a sudden threads will take ages (sometimes a couple of minutes) to load, or the whole site is unreachable. Seems to be the same for me whether it’s on my work desktop, home laptop or iPad, or via Tapatalk. The problem seems to come and go at random – the site will be working fine then it will be very slow for 10-15 minutes or so and then work fine again like nothing has happened.

Or is it a problem that only affects me but follows me around devices and networks?
Same for me.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest