Outage 2nd Dec 2009

Anything to do with the running of the website. (e.g. Suggestions, bugs, etc)
Post Reply
Message
Author
User avatar
Howie
VIP Member
VIP Member
Posts: 4752
Joined: Mon Mar 21, 2005 3:55 pm
Location: Adelaide
Has thanked: 65 times
Been thanked: 24 times

Outage 2nd Dec 2009

#1 Post by Howie » Wed Dec 02, 2009 9:04 pm

We're back up now... DNS Servers shat themselves over at the data centre. We've moved DNS Servers, it might take a while for all the ISP's to register this change. If you see anything wierd please let me know.

Thanks.

fabricator
Legendary Member!
Posts: 537
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:13 pm
Has thanked: 1 time

Re: Outage 2nd Dec 2009

#2 Post by fabricator » Wed Dec 02, 2009 9:17 pm

Figures, that explains the "this domain is not valid" error messages from FixFore.

What is it with webserver's stuffing up this week, I've had 3 forums not working + my own server is offline.
AdelaideNow: Now with 300% more Liberal Party hacks, at no extra cost.

User avatar
Howie
VIP Member
VIP Member
Posts: 4752
Joined: Mon Mar 21, 2005 3:55 pm
Location: Adelaide
Has thanked: 65 times
Been thanked: 24 times

Re: Outage 2nd Dec 2009

#3 Post by Howie » Wed Dec 02, 2009 9:30 pm

yeah, bad week for websites. Thankfully we weren't hacked like the others though.

overclockers.com.au was down and still out due to a hack.
jbhifi also got hit by the same hacker and they're back online.
whirlpool.net.au had some issues, don't know what that was about though.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest