Testing

Anything to do with the running of the website. (e.g. Suggestions, bugs, etc)
Message
Author
User avatar
Howie
VIP Member
VIP Member
Posts: 4792
Joined: Mon Mar 21, 2005 3:55 pm
Location: Adelaide
Has thanked: 72 times
Been thanked: 41 times

Testing

#1 Post by Howie » Thu Jul 20, 2017 5:15 pm

Please post any issues you have with the new site here.

Bacon
Gold-Member ;)
Posts: 81
Joined: Tue Oct 15, 2013 1:17 pm
Been thanked: 11 times

Re: Testing

#2 Post by Bacon » Thu Jul 20, 2017 5:46 pm

Hi Howie

Whats the go with the page banner and logo? It looks like it was done in MS Paint. Also not sure about the (century gothic?) font choice. Apart from that i do like the theme.

User avatar
Howie
VIP Member
VIP Member
Posts: 4792
Joined: Mon Mar 21, 2005 3:55 pm
Location: Adelaide
Has thanked: 72 times
Been thanked: 41 times

Re: Testing

#3 Post by Howie » Thu Jul 20, 2017 5:49 pm

It's not themed yet. I selected a default theme, as there are several technical issues that need to be sorted first. This was a jump in the order of about a dozen versions so naturally everything broke. Still trying to fix it.

User avatar
AG
VIP Member
VIP Member
Posts: 1890
Joined: Thu Jul 21, 2005 9:44 am
Location: Brisbane, QLD
Has thanked: 1 time
Been thanked: 20 times

Re: Testing

#4 Post by AG » Thu Jul 20, 2017 7:37 pm

Looks like we've arrived in the next decade!

User avatar
Howie
VIP Member
VIP Member
Posts: 4792
Joined: Mon Mar 21, 2005 3:55 pm
Location: Adelaide
Has thanked: 72 times
Been thanked: 41 times

Re: Testing

#5 Post by Howie » Thu Jul 20, 2017 8:19 pm

Lol true. I've been putting it off because of the extensions I had running on the old forum. Now we've been forced off the old platform by our data centre, it wasn't really we could really avoid. But already it feels a lot quicker and I'm hoping a lot less downtime.

User avatar
ynotsfables
High Rise Poster!
Posts: 282
Joined: Tue Aug 14, 2007 11:15 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Re: Testing

#6 Post by ynotsfables » Sun Jul 23, 2017 10:26 am

Hi Howie, how does one know when a project on a forum is a proposal or under construction or SWP, it used to be label d, maybe its just me but i can't seem to find where it is written.
Cheers.

User avatar
Howie
VIP Member
VIP Member
Posts: 4792
Joined: Mon Mar 21, 2005 3:55 pm
Location: Adelaide
Has thanked: 72 times
Been thanked: 41 times

Re: Testing

#7 Post by Howie » Sun Jul 23, 2017 10:27 am

The label system was broken with the upgrade. I'm trying to find out if there is an update for the latest version of the forum. We haven't lost the data just our ability to show and edit it.

User avatar
ynotsfables
High Rise Poster!
Posts: 282
Joined: Tue Aug 14, 2007 11:15 am
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Re: Testing

#8 Post by ynotsfables » Mon Jul 24, 2017 5:48 pm

Thanks Howie.

User avatar
Llessur2002
Legendary Member!
Posts: 1486
Joined: Mon Mar 17, 2014 4:59 pm
Location: West Croydon
Has thanked: 448 times
Been thanked: 673 times

Re: Testing

#9 Post by Llessur2002 » Tue Jul 25, 2017 10:00 am

Just realised - have we lost the ability to give and receive thanks for a post? Or am I missing something?

rev
Super Size Scraper Poster!
Posts: 3973
Joined: Sat Nov 11, 2006 12:14 pm
Has thanked: 272 times
Been thanked: 398 times

Re: Testing

#10 Post by rev » Tue Jul 25, 2017 12:47 pm

The forum/system time is off by about half an hour it appears.

User avatar
monotonehell
VIP Member
VIP Member
Posts: 5466
Joined: Fri Feb 01, 2008 12:10 am
Location: Adelaide, East End.
Has thanked: 192 times
Been thanked: 288 times
Contact:

Re: Testing

#11 Post by monotonehell » Tue Jul 25, 2017 2:57 pm

Llessur2002 wrote:
Tue Jul 25, 2017 10:00 am
Just realised - have we lost the ability to give and receive thanks for a post? Or am I missing something?
Yes you are missing something - the ability to give and receive thanks for a post. ;)

It was an extra feature Howie added to the old software, that's possibly not available now.

(Thanks for your post.)
rev wrote:
Tue Jul 25, 2017 12:47 pm
The forum/system time is off by about half an hour it appears.
It seems Adelaide no longer exists according to this forum software. XD

Go to the top right corner, click on your profile, click on the user control panel. Go to Board Preferences & Global Settings.

Where it talks about "my timezone", if you're in Adelaide set it to UTC+9:30. If you're lucky there will be a suggestion button you can click on.
Exit on the right in the direction of travel.

User avatar
Llessur2002
Legendary Member!
Posts: 1486
Joined: Mon Mar 17, 2014 4:59 pm
Location: West Croydon
Has thanked: 448 times
Been thanked: 673 times

Re: Testing

#12 Post by Llessur2002 » Tue Jul 25, 2017 3:03 pm

Image

User avatar
Llessur2002
Legendary Member!
Posts: 1486
Joined: Mon Mar 17, 2014 4:59 pm
Location: West Croydon
Has thanked: 448 times
Been thanked: 673 times

Re: Testing

#13 Post by Llessur2002 » Tue Jul 25, 2017 3:06 pm

monotonehell wrote:
Tue Jul 25, 2017 2:57 pm
Yes you are missing something - the ability to give and receive thanks for a post. ;)
Found a workaround...

rev
Super Size Scraper Poster!
Posts: 3973
Joined: Sat Nov 11, 2006 12:14 pm
Has thanked: 272 times
Been thanked: 398 times

Re: Testing

#14 Post by rev » Tue Jul 25, 2017 3:26 pm

The notifications feature is good.

User avatar
Howie
VIP Member
VIP Member
Posts: 4792
Joined: Mon Mar 21, 2005 3:55 pm
Location: Adelaide
Has thanked: 72 times
Been thanked: 41 times

Re: Testing

#15 Post by Howie » Tue Jul 25, 2017 3:59 pm

The Give Thanks mod is back but there's a styling issue which means the Thumbs icon is currently missing, we'll get to that when we re-theme the whole forum.

Topic Prefixes are back also.

Please let me know if you find anything else.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests