YouTube tags not working

Anything to do with the running of the website. (e.g. Suggestions, bugs, etc)
Post Reply
Message
Author
User avatar
1NEEDS2POST
High Rise Poster!
Posts: 321
Joined: Tue Jun 26, 2018 5:01 pm

YouTube tags not working

#1 Post by 1NEEDS2POST » Wed May 13, 2020 8:18 pm

I've followed the advice in this thread and the tags don't work: https://www.sensational-adelaide.com/fo ... hp?p=65703 The video doesn't embed in the post. For example,


User avatar
Norman
Donating Member
Donating Member
Posts: 6139
Joined: Sun Mar 25, 2007 1:06 pm

Re: YouTube tags not working

#2 Post by Norman » Thu May 14, 2020 1:22 am

I believe the YouTube tags that embed the video use a very old system that YouTube must have retired in recent months. You're better off just pasting the link, it embeds in Tapatalk with just the link on its own.

User avatar
Nathan
Super Size Scraper Poster!
Posts: 3362
Joined: Tue Feb 03, 2009 1:09 pm
Location: Bowden
Contact:

Re: YouTube tags not working

#3 Post by Nathan » Thu May 14, 2020 9:52 am

I'm seeing the YouTube embed just fine (macOS Safari).

rev
SA MVP (Most Valued Poster 4000+)
Posts: 4905
Joined: Sat Nov 11, 2006 12:14 pm

Re: YouTube tags not working

#4 Post by rev » Thu May 14, 2020 7:35 pm

Showing for me too.
Works on Firefox on Windows 10, Safari on Apple, and the Samsung browser on their phones.

Double check that you're only pasting everything after the V= part of the url?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest